PROJEKT: Izgradnja zida i kapije oko kapelice

Opis / cilj projekta

Udruga Sv. Ilija – Prolog s ponosom objavljuje početak projekta izgradnje zida i kapije oko mrtvačnice, čime smo unaprijedili estetiku i trajnost ovog važnog dijela naše mrtvačnice. Izgradnja zida oko mrtvačnice predstavlja simbol poštovanja prema našim preminulima i njihovim obiteljima, a završetak ovog projekta svjedoči o našoj predanosti očuvanju tradicije i dostojanstva u našem selu.

Ovom prilikom zahvaljujemo svim ljudima uključenima na bilo koji način u ovaj projekt na njihovom doprinosu i angažmanu u ostvarenju ovoga projekta, što će ostati trajna baština našeg zajedništva.

Podržite rad Udruge.

Pridružite se našoj misiji jačanja lokalne zajednice donacijom koja će omogućiti daljnji razvoj i ostvarenje naših projekata, pružajući podršku onima kojima je najpotrebnija. Ukoliko nam možete i želite financijski pomoći, u nastavku su naši bankovni podaci.

Ukoliko želite donirati za točno određeni projekt, prilikom plaćanja u polje “Opis plaćanja” upišite naziv projekta za koji želite donirati.

Podijeli:

Facebook
WhatsApp

Ostali projekti

Financijska izvješća

Želim postati član Udruge!

Pridružite se našoj udruzi i postanite dio zajednice koja djeluje na ostvarenju pozitivnih promjena – jednostavno popunite obrazac, na email ćete dobiti podatke za uplatu članarine, te nakon vidljive uplate, dobit ćete svoju člansku iskaznicu!

Još samo jedan korak... 90%