PROJEKT: Izgradnja objekta za druženje

Opis / cilj projekta

Projekt “Izgradnja objekta za druženje” predstavlja našu viziju stvaranja centralnog mjesta za okupljanje i zajedničke aktivnosti u našem selu. Planiramo izgraditi prostor koji će biti srce naše zajednice, pružajući mjesto za druženje, zabavu i proslave.

Vaša podrška ovom projektu omogućuje nam da ostvarimo san o mjestu koje će ojačati veze među mještanima i unaprijediti kvalitetu života u našem selu.

Podržite rad Udruge.

Pridružite se našoj misiji jačanja lokalne zajednice donacijom koja će omogućiti daljnji razvoj i ostvarenje naših projekata, pružajući podršku onima kojima je najpotrebnija. Ukoliko nam možete i želite financijski pomoći, u nastavku su naši bankovni podaci.

Ukoliko želite donirati za točno određeni projekt, prilikom plaćanja u polje “Opis plaćanja” upišite naziv projekta za koji želite donirati.

Podijeli:

Facebook
WhatsApp

Ostali projekti

Financijska izvješća

Želim postati član Udruge!

Pridružite se našoj udruzi i postanite dio zajednice koja djeluje na ostvarenju pozitivnih promjena – jednostavno popunite obrazac, na email ćete dobiti podatke za uplatu članarine, te nakon vidljive uplate, dobit ćete svoju člansku iskaznicu!

Još samo jedan korak... 90%