Započeli radovi na izgradnji kućice

Započeli su zemljani radovi za novu kućicu koja će služiti kao prostor za druženje, obilježavajući početak novog poglavlja u životu naše zajednice. Tim radnika marljivo radi na ravnanju i pripremi terena kako bi se osigurala čvrsta i stabilna podloga za temelje ovog budućeg objekta.

Ova inicijativa donosi svježinu i zajedništvo u našu okolinu, pružajući prostor za okupljanje i stvaranje trajnih uspomena. Uzbuđenje među stanovnicima raste kako se vizija o novom prostoru za druženje postupno ostvaruje, potičući osjećaj ponosa i pripadnosti u našoj zajednici.

Nestrpljivo iščekujemo daljnji napredak radova i otvaranje ovog novog prostora koji će obogatiti naše svakodnevne živote.

U nastavku donosimo nekoliko fotografija pripreme terena za kućicu.

Također, smo odvezli smeće koje je zauzimalo prostor na paloškom progonu, dok je teren temeljito poravnat. Ova važna akcija čišćenja i uređenja donosi obnovu jednog od ključnih područja u našoj zajednici, vraćajući mu njegovu prirodnu ljepotu i svrhovitost.

Zajedničkim naporima, postignut je značajan korak prema očuvanju našeg okoliša i stvaranju ugodnijeg prostora za sve nas. Ovaj uspjeh svjedoči o snazi volje i solidarnosti naše zajednice u rješavanju važnih ekoloških izazova i održavanju našeg okoliša čistim i zdravim za buduće generacije.

Evo nekoliko fotografija prije i poslije čišćenja smeća.

Podijeli:

Facebook
WhatsApp

Nove objave

Projekti

Želim postati član Udruge!

Pridružite se našoj udruzi i postanite dio zajednice koja djeluje na ostvarenju pozitivnih promjena – jednostavno popunite obrazac, na email ćete dobiti podatke za uplatu članarine, te nakon vidljive uplate, dobit ćete svoju člansku iskaznicu!

Još samo jedan korak... 90%