RADNA AKCIJA: Čišćenje paloške ulice

Udruga Sv. Ilija – Prolog ponosno je organizirala akciju čišćenja paloške ulice koja je održana u kolovozu 2023., okupivši zajednicu u cilju očuvanja našeg okoliša. S ljubavlju i brigom za našu zajednicu, članovi Udruge Sv. Ilija – Prolog posvetili su se čišćenju paloške ulice, pružajući primjer volonterskog angažmana i odgovornog odnosa prema okolišu. U skladu sa svojom misijom promicanja ekološke osviještenosti, Udruga Sv. Ilija – Prolog pokrenula je akciju čišćenja paloške ulice, ističući važnost očuvanja čistog i uređenog okoliša za sve građane.

Akcija čišćenja paloške ulice koju je organizirala Udruga Sv. Ilija – Prolog pokazala je snagu zajedništva i solidarnosti, dok su sudionici s entuzijazmom prionuli poslu čišćenja trave, rezanja grana i revitalizacije našeg sela. Zahvaljujući predanosti članova Udruge Sv. Ilija – Prolog, paloška ulica sada zrači novim sjajem nakon uspješno provedene akcije čišćenja, naglašavajući važnost lokalne inicijative u očuvanju okoliša.

Udruga Sv. Ilija – Prolog poziva sve da se pridruže u naporima za očuvanje čistoće naših ulica, te zajedno s nama nastave brinuti o ljepoti i čistoći našeg sela kao dijelu našeg zajedničkog naslijeđa.

Podijeli:

Facebook
WhatsApp

Nove objave

Projekti

Želim postati član Udruge!

Pridružite se našoj udruzi i postanite dio zajednice koja djeluje na ostvarenju pozitivnih promjena – jednostavno popunite obrazac, na email ćete dobiti podatke za uplatu članarine, te nakon vidljive uplate, dobit ćete svoju člansku iskaznicu!

Još samo jedan korak... 90%