Projekt: Održavanje groblja

Opis / cilj projekta

Projekt “Održavanje Groblja” predstavlja našu predanost očuvanju važnog dijela naše zajednice. Kroz redovito održavanje, čišćenje i uređenje groblja, nastojimo osigurati dostojanstveno okruženje za sjećanje na naše preminule.

Vaša podrška ovom projektu omogućuje nam da sačuvamo mir i ljepotu ovog svetog mjesta te pružimo utjehu obiteljima u njihovim trenucima žalosti.

Podržite rad Udruge.

Pridružite se našoj misiji jačanja lokalne zajednice donacijom koja će omogućiti daljnji razvoj i ostvarenje naših projekata, pružajući podršku onima kojima je najpotrebnija. Ukoliko nam možete i želite financijski pomoći, u nastavku su naši bankovni podaci.

Ukoliko želite donirati za točno određeni projekt, prilikom plaćanja u polje “Opis plaćanja” upišite naziv projekta za koji želite donirati.

Hvala Vam!

Podijeli:

Facebook
WhatsApp

Podaci o projektu

  • Godina: od 2024.
  • Investitor: Udruga sv. Ilija – Prolog
  • Izvođač: Ivo Kotarac
  • Vrijednost: 3.900,00 KM/god

Imate pitanje?

Naši kontakti...

Želim postati član Udruge!

Pridružite se našoj udruzi i postanite dio zajednice koja djeluje na ostvarenju pozitivnih promjena – jednostavno popunite obrazac, na email ćete dobiti podatke za uplatu članarine, te nakon vidljive uplate, dobit ćete svoju člansku iskaznicu!

Još samo jedan korak... 90%